Ресторан «Водограй»  знаходиться в самому серці нашого міста, навпроти тернопільського ставу, в парку «Топіче». Будь – який ювілей у цьому ресторані пройде на всі сто. Адже перевага «Водограю» не тільки в правильному його розміщенні, а й в кухні та інтер’єрі. В ресторані представлена українська та європейська кухні, над якими панує професійний та просто фанат своєї справи шеф-кухар Андрій Гаврилюк.  Саме з Андрієм  ми поспілкувалися про популярні  страви  закладу та різноманіття меню.

thumb 143995 event content photo

Андрію, скільки років ви пов'язані з кулінарією?

Любов до приготування страв у мене ще змалку. З дитинства мріяв стати шеф-кухарем, хоча у сім'ї  немає нікого хто б займався цією діяльністю. Уже сім років працюю поваром. У «Водограї» -  лише один рік, колектив дружній, працюється легко,  що також дуже важливо для хорошої роботи.

Над розробкою меню працювали ви чи готували страви уже по сформованому раніше?

Насправді, коли я прийшов на роботу, то разом з власниками закладу складав це меню. Воно нам подобається, адже ми помістили у нього усі найцікавіші пропозиції, які можемо запропонувати своїм гостям. Наразі в меню: салати, піци, гарячі страви, десерти, напої, а головне  - різноманіття м'ясних страв.

Чим відрізняється бенкетне меню від стандартного?

Бенкетне меню дещо відрізняється від повсякденного стравами попереднього приготування, які потребують тривалої підготовки. На окремі страви нам потрібно декілька днів, щоб підготувати  для них деякі інгредієнти. Саме в цьому єдина різниця бенкетного меню від повсякденного.

Яка коронна страва вашого закладу?

Угорський бограч – це та страва, яку ви спробуєте у нас один раз  і смак запам'ятається  надовго.  Новинками є сковорідки з телятини та інших видів м'яса. Також оригінальним та незвичним смаком вас здивує морський окунь.

Є сезонні страви?

У літній сезон та шкільний період найчастіше замовляють піци. Вони у «Водограї»  дуже смачні. Рекомендую скуштувати!

94611 1

Як часто робите закупку продуктів?

Ми дотримуємося звичайної  концепції – купувати менше, але частіше!

Яка частка морожених продуктів на вашій кухні?

Лише 30 %. Це риба та морепродукти.

Як часто проходять весільні бенкети у ресторані «Водограй»?

Весілля у нас проходять у кожен четвер, суботу та неділю. Багатьом  молодятам подобається  кухня та атмосфера, яка панує в ресторані.

 Яку страву ви б порекомендували скуштувати?

Однозначно, молочна телятина. Це просто вау! Теляча нога, вагою 7-8 кг маринується декілька днів, потім готується на вогні, запікається з цілими овочами.  Презентуємо цю страву на блюді, підпалюючи, це ціле шоу для гостей свята. Смак вражає, адже м'ясо великими шматками завжди смачніше.

Спілкувалася Тетяна ШИЛО

Ресторан «Водограй»

вул. Руська, 2а (Парк «Топільче»)

+38 (068) 953 77 45

Instagram -  restoran_vodograi

www.facebook.com/Ресторан-Водограй-276330456117272/